PALVELUT

Persoonalliset verkkosivut ja verkkokaupat

01. WordPress-verkkosivut

Maailmamme on verkossa. Verkkosivusi tulee erottua joukosta, puhutella asiakkaitasi ja saada heidät toimimaan. Toteutan verkkosivuja, jotka tuottavat tulosta ja kestävät aikaa. Sivut rakennetaan WordPressille, joka on maailman suosituion verkkosivualusta.

02. Verkkokaupat

Verkkokauppa rakennetaan ja räätälöidään juuri sinun brändisi ja tarpeidesi mukaan. Lopputulos on aina helppokäyttöinen verkkokauppa, jossa voit aloittaa myynnin heti. Opastan myös kuinka verkkokauppaa käytetään ja tarvittaessa muokataan.

Verkkokaupan alustana on tarpeistasi riippuen joko WooCommerce tai Shopify. Shopify on nopeimmin kasvava verkkokauppa-alusta maailmassa ja se on all-in-one-verkkokaupparatkaisu. WooCommerce voi olla oikea valinta sinulle, kun sinulla on jo WordPress-sivusto ja verkkokaupan tarkoitus kenties on tukea pääliiketoimintaa.

Jos et tiedä kumpi on sinulle oikea valinta, älä huoli – autan sinua valitsemaan oikean suunnan.

03. Hakukone- optimointi

Hakukoneoptimoinnilla kasvatamme sivustosi orgaanista näkyvyyttä pitkällä tähtäimellä, joka tukee konversion ja myynnin kasvattamista kustannustehokkaasti. Palveluun kuuluu tekninen optimointi sekä sivuston sisällön optimointi. Hakukoneoptimointi voidaan tuottaa kertapalveluna tai jatkuvana toteutuksena, sillä pitkäkestoiset tulokset ovat yleensä pitkäjänteisen työn tulosta.

04. Copywriting

Meillä kaikilla on tarina kerrottavana – on taito löytää oikeat sanat, joilla tehdä vaikutus. Huolellisesti tuotettu sisältö ja markkinointimateriaali kommunikoi potentiaaliselle asiakkaalle ongelman, jonka voit ratkaista, ja saa heidät toimimaan.

Näin työskentelemme

Luotettava

Projektit etenevät alusta loppuun läpinäkyvästi ja pysyt aina ajan tasalla työn etenemisestä. Avoin ja rehellinen kommunikaatio on onnistuneen yhteistyön kulmakivi.

Ammattimainen

Työ hoidetaan suurella vastuulla ja tärkein tavoite on luoda sinulle digitaalista arvoa ja kasvua tavoitteidesi mukaisesti. Siksi käytössä ovat vain parhaat alustat ja ratkaisut, keskittyen jatkuvaan kehitykseen.

Tehokas

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Määrittelemme yhdessä toiveesi ja tavoitteesi, löydämme oikeat ratkaisut juuri sinulle ja säästämme sekä aikaa että rahaa. Tehokas työskentely varmistaa työn valmistumisen tavoitteiden mukaisesti.

Matkassa mukana

Laitan kaiken osaamisen likoon toteuttaakseni sinun tavoitteesi. Olen täällä halusta auttaa ja kehittää, prosessin alusta loppuun asti ja jopa sen jälkeen. Asiakkaan menestys on yhteinen ylpeys ja juhlin onnistumisia kanssasi.

Client
feedback

Luodaan jotain mahtavaa yhdessä.

Kuulen todella mielellään projektistasi. Ota hetki aikaa, lähetä viesti ja palaan sinulle seuraavan päivän kuluessa.

Heidän kanssa teemme yhdessä töitä.