Minusta

Olen matkustelija, unelmoija ja verkkosivujen toteuttaja, jonka intohimoja ovat visuaalisuus ja toiminnallisuus. Työssäni parasta on kun saan tehdä suurista ideoista totta. Toteutan kustomoituja verkkosivustoja ja verkkokauppoja, jotka herätän eloon harkitulla designilla ja sujuvalla käyttäjäkokemuksella.

Nousen aamulla sängystä, koska rakastan sitä, mitä teen – luoda vaikuttavia verkkosivuja ja auttaa ihmisiä kuten sinä jättämään jälkesi. Työskentelen reilusti ja läpinäkyvästi, ja autan sinua ratkaisemaan ongelmakohdat ja saavuttamaan tavoitteesi.

// Netta

Taustani

Olen aina ollut kiinnostunut designista, teknologiasta ja yksityiskohdista perfektionismiin asti. Olen työskennellyt vuosia pankki- ja rahoitusalalla ohjelmistojen ja analytiikan parissa. Lyhyesti sanottuna, työni oli analysoida suurta määrää dataa, tehdä siitä johtopäätöksiä ja esitellä nämä visuaalisessa ja järkeenkäyvässä muodossa. Yksinkertaistettuna, tällä vastaavalla tavalla toteutan tänä päivänä mieleenpainuvia verkkosivuja.

Nice Nice Design on perustettu, koska haluan käyttää osaamistani sinun unelmasi toteuttamiseen. Kuuntelen aina mielenkiinnolla uusia ideoita ja olen aina innoissani mukana niitä toteuttamassa. Olen mukana kannustamassa sinua matkan varrella ja kun menestyt, juhlin kanssasi kuin vuonna 1999.

Kun en ole työstämässä projektia, minut voi löytää joogaamasta tai ihastelemasta auringonlaskua jossain kaukana – tai tekemässä molempia samaan aikaan.

Luodaan jotain mahtavaa yhdessä.​

Kuulen todella mielellään projektistasi. Ota hetki aikaa, lähetä viesti ja palaan sinulle seuraavan päivän kuluessa.