Mii2

MITÄ TEIMME

Toteutus

VUOSI

2021

Intro

Mii2 on aina halunnut mullistaa liikkuvuuden ja löytää uusia tapoja kokea kaupunki. He keskittyivät ensimmäisten joukossa pelkästään sähköpotkulautoihin ja avasivat ensimmäisen myymälänsä Tel Aviviin vuonna 2008. Siitä lähtien Mii2 on laajentanut toimintaansa ja avannut lippulaivamyymälänsä Milanoon vuonna 2021, tuoden avantgardistisen lähestymistavan sähköpotkulautoihin myös muihin Euroopan maihin.
Mii2 pyrkii tarjoamaan henkilökohtaisen ja erityisen kokemuksen, joka saa ihmiset löytämään uuden tavan liikkua vapaasti. Yhdistämällä maksimaalisen suorituskyvyn innovatiiviseen muotoiluun, Mii2 tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen kaikille, jotka etsivät sähköpotkulautaa.

Case

Mii2 otti meihin yhteyttä valmiin designin kanssa ja kysyi, pystymmekö toteuttaa suunnitelman toimivaksi verkkokaupaksi. Design oli moderni ja ainutlaatuinen, ja olimme innoissamme luoda sivusto.

Keskustelimme yhdessä oikean alustan valitsemisesta verkkokaupalle, mikä riippui tuotteiden määrästä, varastonhallinnan tarpeista sekä ajatuksista kaupan räätälöinnille tulevaisuudessa. Koko sivusto ja verkkokauppa toteutettiin kahdella kielellä: italiaksi ja englanniksi.

Ratkaisu

Rakensimme verkkokaupan Woocommerce-alustalle, joka tarjoaa paljon joustavuutta uniikin designin ja käyttäjäystävällisen verkkokaupan toteuttamiselle. Mii2-verkkokauppa tarjoaa sujuvan käyttäjäkokemuksen sekä verkkoshoppaajille että ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita käymään kaupassa testiajolla.

Jatkoimme verkkokaupan kehittämistä projektin aikana yhdessä web-suunnittelijoiden ja markkinoinnin asiantuntijoiden kanssa optimaalisen rakenteen saavuttamiseksi. Italiankielinen versio tukee lippulaivamyymälää Milanossa ja englantilainen verkkokauppa avaa Mii2-potkulautojen markkinan koko Eurooppaan.
Client feedback coming soon.

Luodaan jotain mahtavaa yhdessä.

Kuulen todella mielellään projektistasi. Ota hetki aikaa, lähetä viesti ja palaan sinulle seuraavan päivän kuluessa.