LVS Brokers

MITÄ TEIMME

Design & Toteutus

VUOSI

2021

Intro

Financial Times on listannut LVS Brokersin yhdeksi Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä – 3 vuotta peräkkäin. LVS Brokers tekee yhteistyötä pankkien, vakuutusyhtiöiden ja rahoituslaitosten kanssa auttaakseen kuluttajia tekemään parempia taloudellisia päätöksiä. AI-teknologialla rikastetun välitysalustansa avulla he tukevat kumppaneitaan laajentamaan uusille markkinoille, automatisoimalla ja parantamalla prosesseja sekä rakentamalla tehokkaita sovellusliittymiä.
Tällä hetkellä LVS Brokers työskentelee yli 30 pankin ja muun rahoitusorganisaation kanssa, johon kuuluu sekä paikallisia että kansainvälisiä toimijoita. LVS Brokers toimii tällä hetkellä Suomessa, Tanskassa ja Puolassa – ja tulevaisuudessa myös muualla.

Case

LVS Brokers otti meihin yhteyttä, koska heidän oli aika uudistaa verkkosivustonsa edustamaan heidän asemaansa yhtenä Euroopan nopeimmin kasvavista fintech-yrityksistä. Vanhan verkkosivuston todettiin olevan jäykkä, vaikea päivittää ja muokata, eikä se luonut wow-efektiä.

Sivuston rakenne tarvitsi myös päivitystä, sillä LVS Brokers oli vuosien mittaan kasvanut nopeasti uusille markkinoille ja liiketoiminta-alueille. Uuden verkkosivuston luomisessa yksi päätavoitteista oli välittää palvelut ja lisäarvo, jotka LVS Brokers voi tarjota potentiaalisille kumppaneille.

Ratkaisu

Selkeän rakenteen luominen uudelle verkkosivustolle oli ratkaisevan tärkeää, koska LVS Brokers tarjoaa palveluja useille eri sektoreille monilla markkina-alueilla. Kutsuimme yrityksen avainhenkilöt interaktiiviseen työpajaan ideoimaan optimaalista rakennetta. Eri palvelut ja kohdeyleisöt ovat nyt nopeasti nähtävillä uudella verkkosivustolla sivupalkin valikkoratkaisun avulla.

Visuaalinen design luotiin kunnioittaen brändi-identiteettiä, esittelemällä tummempi teema ja liikkuvia elementtejä sivuston elävöittämiseksi. Olemme luoneet joustavan kustomoidun teeman ja valmiita malleja, jotta sivuston päivittäminen ja osioiden lisääminen olisi helppoa liiketoiminnan kasvaessa.
Client feedback coming soon.

Luodaan jotain mahtavaa yhdessä.

Kuulen todella mielellään projektistasi. Ota hetki aikaa, lähetä viesti ja palaan sinulle seuraavan päivän kuluessa.