Galleria Fogga

MITÄ TEIMME

Design, Toteutus & Hakukoneoptimointi

VUOSI

2021

Intro

Fogga on Helsingissä sijaitseva taidegalleria, joka järjestää ainutlaatuisia temaattisia yhteisnäyttelyitä. Näyttelyt vaihtuvat kolmen viikon välein ja ne esittävät taideteoksia maalauksista veistoksiin ja lasiteoksiin.
Foggaa johtaa kuraattori Eeva-Liisa Kujala suurella sydämellä ja intohimolla. Lämmin, mutta ammattimainen ilmapiiri saa taiteilijat ja taiteen ystävät palaamaan galleriaan kerta toisensa jälkeen.

Case

Taidegallerian verkkosivusto vaatii usein päivityksiä, koska näyttelyt vaihtuvat muutaman viikon välein. Vanhaa verkkosivustoa ei ollut helppo ja joustava päivittää, eikä se myöskään näyttänyt yksityiskohtaista tietoa menneistä ja tulevista näyttelyistä.

Vanhan verkkosivuston design ei enää miellyttänyt silmää, ja sivustosta uupui selkeä rakenne. Galleria halusi myös lisätä verkkokaupan, tuodakseen taiteen helposti kaikkien ulottuville.
Verkkosivut yritykselle

Ratkaisu

Loimme selkeän ja minimalistisen rakenteen Foggan uudelle verkkosivustolle. Se sisältää loogisen rakenteen nykyisille, menneille ja tuleville näyttelyille. Alkuun omistaja ei ollut varma uudelle sivustolle sopivasta ulkoasusta ja tyylistä. Kävimme yhdessä läpi prosessin löytääksemme tyyliltään ja teemaltaan oikean designin.

Lopulta suunnittelimme modernin ja yksinkertaisen verkkosivuston, jossa pääpaino on taiteessa. Sivustolla on nyt myös verkkokauppa, josta taiteen ystävät voivat kätevästi ostaa tai lainata taideteoksia.
Palaute tulossa pian.

Luodaan jotain mahtavaa yhdessä.

Kuulen todella mielellään projektistasi. Ota hetki aikaa, lähetä viesti ja palaan sinulle seuraavan päivän kuluessa.