Convo Solutions

MITÄ TEIMME

Design & Toteutus

VUOSI

2021

Intro

Convo Agency on kokenut verkkokauppojen asiantuntija, joka on erikoistunut Shopify-alustaan. Heidän palvelunsa vaihtelevat verkkokauppojen ja sovellusten kehittämisestä digitaaliseen markkinointiin sekä konversio-optimointiin.
Convossa he jatkavat rajojen ylittämistä tarjotakseen parhaan kokemuksen heidän asiakkailleen ja verkkokauppakävijöille. Israelista lähtöisin oleva yritys on laajentanut kansainvälisesti ja palvelevat tällä hetkellä asiakkaita ympäri maailmaa.

Case

Convo Agencyllä oli jo verkkosivusto hepreaksi, joka palveli heidän asiakkaitaan Israelissa. Liiketoiminnan laajentuessa ja palvelutarjonnan kasvaessa, Convo Agency tarvitsi kansainvälisen verkkosivuston uusia markkinoita varten. Verkkosivustolla oli oltava selkeä ja tehokas rakenne, joka kommunikoi Convo Agencyn luoman lisäarvon heidän asiakkaidensa liiketoiminnalle.

Verkkosivuille oli myös tärkeää sisällyttää portfoliosivu, johon mahtuu suuri määrä aikaisempia työnäytteitä. He halusivat myös tehokkaan kanavan vastaanottaakseen ja vastatakseen perusteellisesti kasvavaan määrään tarjouspyyntöjä.

Ratkaisu

Suunnittelimme modernin ja ammattimaisen verkkosivuston Convo Agencylle, kunnioittaen heidän vakiintunutta brändi-identiteettiään. Sivustolla on selkeä rakenne ja kattava portfoliosivu, jossa on mahdollisuus filtteröidä työnäytteitä eri kategorioissa.

Suunnittelimme sivun tarjouspyyntöjä varten, mikä luo asiakkaalle mahdollisuuden antaa mahdollisimman paljon tietoa jo varhaisessa vaiheessa. Näin uuden projektin aloittaminen on sujuvaa sekä asiakkaalle että Convo Agencylle.
Working with Netta Vuoti was a bliss

We were looking for the right person who will understand exactly what we need and take it from there without too much friction, and Netta just did it perfectly! She managed to create the right design and flow in our new website that delivers our brand values and make it easier for us to get new leads.

Super professional, always on time and with the right advice – also kept helping us when the project was already done. Highly recommended. Thank you!
Itay Haritan
CEO

Luodaan jotain mahtavaa yhdessä.

Kuulen todella mielellään projektistasi. Ota hetki aikaa, lähetä viesti ja palaan sinulle seuraavan päivän kuluessa.